- Nå blir det feiring natta lang?

- Nei. Jeg tror vi utsetter det litt. Det er synd det ikke er lørdag. Eller det er bra det ikke er lørdag, for da kunne det gått hardt for seg. Det er alt ettersom hvordan man ser det. Vi må få til en kjempefeiring der vi feirer alle tre: Opprykket, kretsmesterskapet og seieren i OBOS-cup, sier Ørland-trener Trond Øvergård.

Ekte hattrick

For Ørland vant årets 5. divisjonsavdeling og rykket opp til 4. divisjon. Som om ikke det var nok, ble ørlendingene også kretsmestere i 5. divisjon. Og søndag kunne Ørland ta «the treble» med seier mot Neset i finalen i OBOS-cup. I Abrahallen var det aldri tvil. Marius Heimdal åpnet ballet. Han scoret like godt ekte hattrick for ørlendingene. Deretter la Tommy Schjølberg på til 4-0, før Neset fastsatte pauseresultatet til 4-1.

Foto: Ørland BK

- Stolt

I 2. omgang fortsatte Ørland i samme stil. Tommy Schjølberg satte sitt andre for dagen og 5-1. Så scoret Kristian Kleppe, Markus Botten og Tord Haga i tur og orden slik at sluttresultatet ble pene 8-1.

- Jeg er stolt. Vi gjorde sju bytter uten at vi ble noe dårligere av den grunn. Vi brukte hele troppen, påpeker en smørblid trener Øvergård etter kampslutt.

Neste år

Han forteller at det kunne blitt mer enn «bare» 8-1.

- Guttene gjør en super innsats. Det var en perfekt sesongavslutning. Vi spilte kjempebra fotball, forteller Øvergård.

Ørland har nå avsluttet sesongen med ni strake seiere.

- Hva tror du om neste års 4. divisjonssesong nå?

- Om Ørland får beholde alle spillerne, kan vi fort havne på øvre halvdel. Men i første omgang må målet være å unngå nedrykk, sier Øvergård.

Foto: Ørland BK