Onsdag ble Stadsbygd/Vanvik G16 slått ut av Norway Cup, etter 2–0 tap mot Frøya. Jentene gikk videre til 16-delsfinale etter at de slo Vedavåg Karmøy 2–5 onsdag. Men møte med Charlottenlund ble vått og trått torsdag. Og Stadsbygd måtte se seg slått 2–0.

- Vi er ikke vant til å spille på gress, og det ble tap. Men vi er kjempefornøyde med at vi kom videre, det var ikke alle som gjorde det, sier kaptein Ida Johansen til Fosna-Folket.

Blir et farlig lag

Trener Steinar Hansen forteller at kampen de vant onsdag var den beste kampen laget har spilt noensinne. Jente har gjennom cupen laget fire punkter som de jobber med. Det synes treneren at de har klart.

- Vi skal bygge oss videre fra cuppen slik at vi blir et farlig lag å møte, sier Hansen.

Trener for guttene fortelle om en fantastisk opplevelse for både voksne og ungdommer.

-Tapet fra i går har vi lagt bak oss. Nå skal vi bare kose oss fram til hjemreise fredag.

-Trist

Under cuppen på Ekebergsletta i Oslo har begge lag vunnet én kamp hver, av totalt fem kamper. Spiller for guttelaget Einar Rosvoll Aune er storfornøyd med at laget dro sørover.

- Det kommer til å bli trist å dra fra en så fantastisk plass.

En siste kos

Etter jentenes siste kamp, dro begge lag på Tusenfryd for å kose seg den siste dagen. Lagene er forventet tilbake i hjembygda fredag kveld. Med flere tap i kofferten var det ikke fotballen som var det beste med turneringen.

- Det har vært damene.