Det var en motorsykkel og en personbil som kolliderte.

- MC-føreren er bevisst. Han er kjørt til legevakta for videre undersøkelser, sier politiets innsatsleder på stedet Jan Ivar Småvik.

Klokken 12.45 får Fosna-Folket opplyst at føreren av motorsykkelen er kjørt til St. Olavs Hospital for videre undersøkelser.

- Skadeomfanget er uvisst, sier Småvik.

Hendelsesforløpet

MC-føreren fikk behandling av helse på stedet. Ambulansen forlot stedet i 09.20-tiden. Politiet begynner å ha et klart bilde av hva som skjedde.

- På en eller annen måte har motorsykkelen kommet på venstre side av bilen. Sjåføren på MC-en ble kastet av og sykkelen ble slengt mange meter fremover. Hendelsesforløpet er ganske klart, sier Småvik.

Politiet skrev senere på Twitter at «spor tyder på at motorsykkelen kjørte inn i en bil som sto i ro og skulle svinge av fra veien».

Politiet har ikke foretatt beslag av førerkort i forbindelse med ulykken. Det er ikke mistanke om ruskjøring.

- Det er ikke automatikk i at vi tar førerkortbeslag, det gjør vi kun når det er åpenbart at det har forkommet grove feil. Det har ikke vært åpenbart i denne saken. Men etterforskningen kan føre til førerkortbeslag, men det er det ingenting som tyder på nå, sier Småvik.

To menn

Politiet vil etterforske ulykken og ta ytterligere avhør. Det var kun to personer involvert i ulykken. En mannlig sjåfør i 50- årene i personbilen og en mannlig MC-fører i 40-årene. Sjåføren av personbilen skal være uskadd.