Flere utrykningskjøretøy rykket i 11-tiden ut til en boligbrann på Nes i Bjugn.ØHF

Brann, plass- og redningsenheten (BLRP) fra Ørland hovedflystasjon rykket ut sammen med brannmannskap fra Fosen brann- og redningstjeneste. Flere ambulanser er også på stedet. Politipatruljer fra Ørland - Bjugn lensmannskontor skal også være på plass.

Det blåste frisk på Nes da denne ulmebrannen ble oppdaget. Til alt hell klarte man å få dempet varmen før den flammet opp for fullt.

– Røykdykkere har gjennomsøkt huset, men har ikke funnet beboere, sier Roger Gjersvold i Trøndelag brann- og redningstjeneste til Fosna-Folket.Restverdiredning

Ved 12.30-tiden har de fleste enheter trukket ut fra området. Da var to mann på vei fra Trondheim til Flakk for å ta ferga over til Fosen. – Nå vil det iverksettes restverdiredning og etterarbeid. Det er store røyk- og varmeskader på huset.

Det skal også ha oppstått trøbbel med en av brannbilene i Bjugn. Ifølge vår journalist som var på stedet skal én brannbil ha stått igjen i garasjen.– En av brannbilene i Bjugn startet ikke, sier en tipser til Fosna-Folket.

Les mer om brannbilen som ikke startet her.

Foto: Terje Dybvik
Foto: Terje Dybvik
Foto: Terje Dybvik