Med avisas redaktør, Alexander Killingberg, og journalist Magnus Okstad som talkshow-verter, ble jubileumsforestillinga rullet ut.

Konferansier Arve Width bidro til å sy sammen innslagene. Han sto sjøl for et av dem. Fra journalist Terje Dybvik hadde han fått låne svartboka (som er grønn av farge), den med de verste skrivefeilene til avisa gjennom mange år.

Ikke fatalt

På folkemunne heter det at journalister får sine feil på trykk, mens leger begraver dem. Skjønt konsekvensene av en skrivefeil sjelden er fatal, er ikke dette noe journalister er særlig glade i å bli minnet om. Fra en rikholdig meny hadde imidlertid Width plukket ut sine favoritter. Med sin sedvanlige avvæpnende stil presenterte han sine favoritter.

Han avsluttet innslaget med å anbefale at revylaget ikke må få kloa i den. Her er nok Width alt for seint ute. Mølna Teaterlag ved Kristin Melum Eide har allerede laget et glimrende revynummer basert vaskeekte feil. Sia ingen så langt har hatt tilgang på svartboka, må en konstatere at bjugningene har vært flinkere til å følge med i spaltene enn sine revykolleger på Ørlandet.

Les mer om jubileumsshowet i morgendagens papiravis.