1. Organiserer sex med 13-åringer via sosiale medierI løpet av noen få uker har politiet i Fosen satt i gang etterforskning av 15 saker der menn i alderen rundt 20 år skal ha hatt seksuell omgang med jenter i 13-14-årsalderen. Ifølge politiet har det utviklet seg et miljø der sosiale medier på mobiltelefoner har vært brukt som kontaktverktøy.

2. Berget hunden opp av sjøenHunden ble mandag fanget i Botngård, etter at den la på svøm like ved land. Den var da i svært dårlig forfatning.3. Iron Maiden-stjerne i skyene etter tøff tur med jagerfly!Iron Maiden-vokalist Bruce Dickinson var bokstavelig talt høyt oppe under dagens besøk ved Ørland hovedflystasjon.4. Innrømmer at han dumpet bil i sjøenBisto bileier med forsikringsbedrageri.5. - Jeg er lei meg og tenker mest på familienNår vi kommer til stedet blir vi møtt med navnet: "Astanistan". Underteksten er "Ørland blåser jeg i".6. Raser mot storstilt Fosen-utbygging"Trolig den største naturraseringen i Trøndelag noen sinne, og en av de verste i norsk historie"

7. Ludvig (89): – Den skjebnesvangre fjerten forandret livet mittI 1933 ramlet hele min verden sammen - Jeg slapp en fjert midt i skoletimen! I den tiden var det stilt i timene!8. Derfor skjedde detteDet meste gikk galt da et eldre ektepar skulle fylle drivstoff.9. Snøkaos på Fosen– Det er livsfarlige kjøreforhold, sier vår journalist.8. Portoen ble for dyr - kjører til Oslo med 100 våpenOm ikke lenge legger lensmannen i Bjørnør ut på langtur. I bagasjen har han 100 våpen som skal til destruksjon hos KRIPOS.9. Gutt (6) gråt under hele bussturenVed skolestart i år var det å ta buss, en av tingene seksåringen gledet seg mest til. Og ikke skulle han bare ta buss til og fra skolen, han skulle til og med ta den alene.10. Ni menn etterforskes i sex-sakenI alt ni menn, de fleste rundt 20 år gamle, etterforskes for overgrep mot jenter i 13-14 årsalderen  i saken der bruk av sosiale medier har et sentralt redskap.11. Fylkesveien revet bortDe store nedbørsmengdene førte til at ansalgsvis tre - fire meter av fylkesveg 720  ved Berget i Skaugdalen ble revet helt bort - mellom Finlibakken i Skaugdalen og Bergmyran.12. Fjord1 nektes bompengekroner - kan havne i rettenFylkesrådmannen i Sør-Trøndelag foreslo å la ti millioner bompengekroner erstatte Fjord1s bortfall av inntekter. Men det ble nedstemt.13. Ekstremværvarsel: «Ivar» blir kraftigere enn «Hilde»Det meldes om vindkast på 180 km/t: – Fare for liv og verdier, sier meteorologen.14. Når elbilene kjører gratis må du ta regningaLederen i Rissa pendlerforening, Roger Andresen, har tatt det som en selvfølge at staten kompenserer for bompengeselskapenes inntektstap som følge av det økte elbilsalget.15. Dødsulykke i BjugnEn 78 år gammel mann ble fredag funnet død i sjøen i Vallersund i Bjugn.