Motorklubben med tilhold i verkstedet til Jan Morten Forfod i Stordalen i Åfjord er et tilbud til ungdom som av forskjellige grunner ikke finner seg til rette i andre sammenhenger.  Klubben har hovedvekt på reparasjon av kjøretøy og motocross i sine aktiviteter. I samband med utøvelsen av motorsporten legges det vekt på å bygge gode holdninger. Tung sosialfaglig og pedagogisk kompetanse er med på å støtte opplegget.

Tilbud

Når det gjelder bevilgningene til «Kjør for livet» mener ordfører Vibeke Stjern at tiltaket er for godt og de kan vise til så godt arbeid at det bør videreføres til og med første halvår 2016.

– Nå er det aldri så galt at det ikke er godt for noe. Vi fikk et brev fra «Kjør for livet», opplyser arbeiderpartiordføreren. De har kommet med et tilbud om at tiltaket også skal omfatte ti åpne plasser i tillegg til det en har fra før.

Derfor er det åpnet for at det bevilges 370 000 kroner for å finansiere tiltaket ut den nevnte perioden.

Etter forslag fra Høyres Håkan Berdahl ble det i vedtaket tilføyd at Forfod skal komme for å orientere om tilbud til kommunestyret over nyttår. Forslaget fikk enstemmig støtte fra kommunestyret.