Daniel skulle ned i Åfjordhallen i 20-tida i går kveld for å prøve ut den nye klatreveggen da ulykken inntraff. Han kjørte mopeden sin i lav fart opp en liten bakke mellom hallen og den videregående skolen, da han ble dratt av mopeden sin av et tau som var spent i hodehøyde tvers over vegen.

- Jeg så det ikke før det var rett foran meg. Jeg ble kastet bakover og landet på ryggen. Hjelmen ble dratt av, men jeg slo meg heldigvis ikke i hodet. Jeg fikk bare veldig vondt i halsen, forteller Daniel.

Ble tilbudt Sea King

Rett etter ulykken sprang han ned til noen kamerater i hallen som ringte til Ørland legekontor.

- Jeg fikk tilbud om å bli hentet av Sea King´en, men følte ikke behov for det. Etter et par minutter ble jeg hentet av en ambulanse fra Åfjord og kjørt til sjekk ved St.Olavs Hospital i Trondheim.

- Jeg har vondt i svelget, men ellers går det ganske bra, sier Daniel, som slapp å overnatte på sykehuset.

– Tankeløst og idiotisk

Men Daniel mener dette kunne gått mye verre. På det stedet der tauet ble spent opp ferdes barn og ungdom på sykkel og moped hele tiden.

- Det er helt tankeløst og idiotisk å gjøre noe sånt. Jeg synes nesten mer synd på dem som har gjort det, enn på meg. Jeg håper dette blir en lærepenge for dem, sier Daniel Humstad.Les også: – Svært angrende syndere har meldt segLes også: Mopedist kjørte inn i rødt hoppetau