- De kom første springende nedover gårdsveien vår i full fart. Dørselgeren var tydeligvis redd. Jeg ropte etter han, som jaget dørselgeren. Jeg sa at hvis han ikke sluttet, skulle jeg ringe politiet. Det ga han blaffen i, men dørselgeren fikk et lite forsprang mens jeg snakket til han som jaget ham, forteller hun.

Dørselgeren: Helt tullete

Saken har blitt hyppig diskutert på sosiale medier det siste døgnet. Næss reagerer på at mange bare ler av saken, og ikke ser alvoret i det.

- Jeg ble bekymret og ba kjæresten kjøre etter dem for å se hvordan det gikk. Jeg var usikker på om dørselgeren var skadet. Han var rød i ansiktet, og det kunne se ut som bloduttredelser. Kjæresten min fant dørselgeren i «ækkerkanten» ved «Håggån» i Leksvik. Han, som jaget dørselgeren, var da borte, forteller hun.

Ifølge Næss snakket dørselgeren engelsk.

- Han sa at han sprang ifra mannen, som jaget ham. Dørselgeren mente han hadde dårlig kondis. Han syntes selvfølgelig dette var helt tullete. Det virket som at selgeren hadde rent mel i posen. Han hadde nok bare ringt på feil dør. Stakkars fyr. Ingen skal behandle folk slik, sier Næss.

Så ingen elgitar

- Han, som jaget dørselgeren, fortalte til fosna-folket.no at han sprang etter selgeren med en elgitar?

- Jeg så i hvert fall ingen gitar, sier Næss.

Hun ringte politiet etter hendelsen. Operasjonsleder Stig Roger Olsen, som var på vakt den aktuelle kvelden, bekrefter at de ble kontaktet.

Les versjonen, til han som jaget dørselgeren, her: