Erika Svee Lyngen (13) på Brekstad ble vinneren av Ørland kommunes instagram-konkurranse #Mitt Ørland. Konkurransen for unge, resulterte i over hundre billedbidrag som omhandler de unges syn på Ørland og hvordan kommunen bør utvikles i framtida.

Budskapet

Erikas bilde som viser to hender som danner et hjerte med en strålende sol i bakgrunnen, var en klar vinner, syntes Hallgeir Grøntvedt, ordfører i Ørland og jury i fotokonkurransen.

- Det var flere gode bilder, men dette festet jeg meg med.

- Hvorfor det?

- Jeg likte godt det at det var et menneske med, og det budskapet som ligger i hjertet, sier Hallgeir Grøntvedt som fredag ettermiddag kunne overrekke en sjekk på tusen kroner til Erika.

Vinnerbildet vil Ørland kommune bruke i ulike sammenhenger.

Filippinene

Åttendeklassingen er glad for å ha gått til topps.

- Kjempeartig at bildet mitt vant.

- Dette handlet også om vyer for utviklingen av Ørland for framtida. Ser du for deg at dette forblir en fin kommune å bo - og hva savner du eventuelt av tilbud?

- Ja, jeg trives godt på Ørlandet og ser for meg å leve her også som voksen. Jeg håper det kan komme flere klesbutikker og slikt. Også tror jeg det hadde vært lønnsomt for noen å starte en butikk for å selge isolasjon, med tanke på at det blir mer flystøy, smiler Erika.

- Hva skal du bruke premiepengene på?

- Jeg skal gi bort det meste til hjelpearbeidet etter tyfonen på Filippinene, sier en hjertegod Erika Svee Lyngen.

Erika Svee Lyngens vinnerbilde.
1000 kroner til vinneren, som skal gi bort det meste til hjelpearbeidet etter tyfonen på Filippinene.