- Vi ønsker å skape et koselig hotell hvor alle kan trives, uansett alder. Et sosialt møtested med god mat og stemning. Vi har også tre engasjerte eiere fra næringslivet i Leksvik og Levanger, alle med visjoner og tro på dette prosjektet. Styret ved Leksvik Hotell består av personer fra lokalt næringsliv, noe vi håper og tror vil hjelpe oss på veien til å bli et varemerke i og utenfor Leksvik. Vi er opptatt av å møte folkets og næringslivets forventninger på best mulig måte, forteller daglig leder ved Leksvik Hotell, Ingrid Hagen.

Ingrid er 23 år, men har til tross for sin unge alder lang erfaring i bransjen. Tidligere har hun blant annet vært restaurantsjef i Nusfjord, Lofoten.

Nå er hun opptatt av å skape et sosialt møtepunkt i bygda, hvor god service og en hyggelig atmosfære står i fokus.

- Vi har nettopp engasjert en kjøkkensjef, som er i full gang med å konstruere en variert meny. Her skal det tilbys lette lunsjer like fullt som finere middager, forklarer Ingrid. Siden Leksvik har et stort og aktivt næringsliv, med kontakter langt utover bygda, vil Leksvik Hotell ha kurs og konferanse som et lite satsningsområde.

- Etter nyttår vil det også bli sportsbar i kjelleren, opplyser Ingrid Hagen. I puben vil både fotball og skiidrett vies oppmerksomhet på storskjermen.

Siden august har den gamle hotellbygningen gjennomgått en omfattende oppussing. Daglig leder, Ingrid Hagen, lover store forandringer til åpningen.

- Vi har oppgradert kjøkkenet og gjort omfattende forandringer på interiørsiden i spiseriet og puben. I tillegg har vi malt hele hotellet, både utvendig og innvendig, forteller Ingrid engasjert. Hun håper overraskelsesmomentet vil trekke mye folk til det nye hotellet.

- Jeg håper at folket ser fram til og gleder seg til åpningen av hotellet, tilføyer Ingrid. Hun vil også benytte anledningen til å takke alle de som har møtt opp på dugnad under oppussingen.

- Uten dem har en åpning så tidlig som i november vært en umulighet, roser Ingrid Hagen. Hun ser selvfølgelig fram til den forestående åpningen.

Hotellbygningen gjennomgår en omfattende oppussing.
DAGLIG LEDER Ingrid Hagen lover store forandringer til åpningen.