Hva opptar deg mest for tida?

-Jeg driver og bygger meg hus, så holder på med det fra morgen til kveld. Men det blir et bra hus, ja.

Hvor går årets ferietur?

-Det blir ikke noen ferietur i år. Jeg skal snekre i ferien. Så jeg får ta det igjen til neste år i stedet.

Hva er ditt skjulte talent?

-Nei, der tror jeg ikke at jeg har noen å skryte av. De fleste av talentene mine kommer frem, skjønner du. Er det noe jeg kan bruke, så viser jeg det fram. Jeg holder ikke noe tilbake.

Hvorfor bor du der du bor?

-Jeg bor nå omtrent der jeg er oppvokst, da. Det vil si, nå bygger jeg jo hus litt lenger oppe i Stordalen, på den fineste plassen i hele dalen. Jeg går selvsagt ikke nedover i gradene nå når jeg driver og bygger. Men generelt så vil jeg si at Stordalen er en veldig fin og rolig plass. Jeg trives.

Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

-Jeg kunne tenkt meg en tur tilbake til ei tid da det ikke var så mye teknologi og dill og dall, da folk arbeidet mer om dagene. Hvor? Det måtte vel ha blitt på Fosen. Måtte ha blitt der jeg er, ja.

Hva er din største idrettsprestasjon?

-Tja, har jo liksom ikke noen sånne superbragder, så det kan jo være litt forskjellig. Har nå scora en del avgjørende mål oppgjennom årene. Var med og vant Skandia-cup da jeg var 14. Ja, og så var det jo selvsagt veien mot å møte Rosenborg i cupen i fjor. Da hadde vi to kamper mot Verdal og Rørvik der vi virkelig leverte varene.

Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

-Det måtte ha blitt han Odd-Petter Hosen. Han er iallfall en ildsjel innen fotballen i Åfjorden, det er det ingen tvil om. I tillegg er han jo sjefen min, så hvis jeg hadde reist en bauta for ham, måtte jeg vel ha fått litt ekstra betaling.

Dersom du kunne bedt en hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

-Det måtte ha blitt en innen fotballen. Jeg vet da fanken, det fins så mange store … Men jeg tror jeg går for han Steven Gerrard. Ham kunne jeg tenkt meg å prate litt fotball med.

Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

-Hun må være blid, ha humor, glimt i øyet. Trenger jeg å si noe mer da?

Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

-Det må være en dag der vi først knuser Bjørgan på hjemmebane. Så stikker jeg til fjells og fisker etterpå, med kjerringa.

Hvis det blir en naturiststrand på Fosen, hvor bør den ligge?

-Det tror jeg må bli på Hosnasanda. Det er jo ei sånn strand utpå Stokkøya der det er tjåkfullt av folk om sommeren. Så der hadde det vært artig om noen hadde tatt fram stasen.