Kunder ved Coop Prix Opphaug har den siste tida reagert på feilprising av flere varer. Artiklene har vært merket med en bestemt pris i hyllene, før de i kassen ble registrert med en annen pris. En kunde kan vise til kvitteringer for flere av handlerundene. Vedkommende har senere fått penger tilbake, etter å ha påpekt feilen. Halvannen uke etterpå var mange av prisene fremdeles ikke endret.

Stusset

– Første gang handlet jeg meierismør og sjokolade. Etterpå stusset jeg på summen jeg betalte. Jeg sjekket på nytt senere, og oppdaget at varene var priset feil. Dette sa jeg fra om til betjeningen. Halvannen uke etterpå var prisene derimot likedan. Jeg fikk beskjed om at de ansatte ikke hadde hatt tid til å rette feilene, sier kunden, som ønsker å være anonym.

Kvitteringer

Vedkommende har kvitteringer for om lag 50 artikler, som er handlet den siste uka. De er sjekket opp mot prisene i butikken. 38 av varene er ifølge kunden priset for høyt, mens to artikler skal være priset for lavt. Av varene som er handlet, er blant annet en stor pakke stearinlys priset til 69,90 kroner. Prisen i kassen ble 98,40 kroner. Dansk leverpostei gikk fra 19,90 kroner til 24,40 kroner, på turen fra butikkhylla til kassen. Dette er sjekket og bekreftet av fosna-folket.no. Kunden mener slik feilprising er for dårlig.

– Det kan virke som små summer der og da. Men i løpet av et år blir det ganske mye. Det gjelder både for meg og alle andre som handler der. De fleste merker sikkert ikke feilene heller. Jeg håper derfor dette blir tatt tak i omgående, oppfordrer kunden.

Rydder opp

Coop Fosen beklager sterkt feilprisingene som har blitt gjort. Daglig leder Ivar Berntzen sier saken tas tak i omgående.

– Dette skal selvsagt ikke skje, og er noe vi beklager veldig sterkt. Dette skal vi rydde opp i omgående. Kundene skal føle seg trygge på at prissettingen fremover er korrekt. Vi tar saken på alvor, og skal sørge for at alle prisene blir riktige, lover Ivar Berntzen i Coop Fosen. Butikksjefen har for øvrig ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Denne leverposteien er en av matvarene som har vært feilpriset hos Coop Prix Opphaug.