Det var fredag kveld et ektepar bosatt i Ørland ble funnet døde i parets bil på en avsidesliggende vei i Åfjord. Paret i 30-årsalderen ble funnet av en bærplukker. Før dette hadde slekt av mannen kontaktet politiet med en bekymringsmelding på bakgrunn av opplysninger fra sosiale medier.

Etterforskning

Lensmann Halvorsen opplyser i dag at fem tjenestemenn jobber med etterforskningen i saken. Han understreker imidlertid at alle såkalt unaturlige dødsfall i Norge blir etterforsket som mistenkelige, og at man i denne saken ut fra det politiet mandag hadde kjennskap til heller i retning av at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallene.

Venner og kolleger i sorg

Halvorsen sier til fosna-folket.no at en etterforskning som dette har flere faser. Politiet forsøker blant annet å kartlegge det døde parets sosiale virksomhet. Ekteparet ble fraktet til St. Olavs hospital for obduksjon etter at de ble funnet, men mandag var det uklart når en foreløpig obduksjonsrapport vil foreligge. Blant kolleger, venner og naboer ble nyheten om at det unge ekteparet var funnet døde tatt imot med sorg og sjokk. Mannens arbeidsgiver holdt mandag morgen en samlingsstund for de ansatte.

Les mer: Ektepar funnet døde i bil

Les mer: - Dypt tragisk og trist