Operativ leder Hallgeir Stjern ved Fosen lensmannsdistrikt bekrefter overfor Fosna-Folket at et ektepar i 30-års alderen er funnet døde i parets personbil. De ble funnet fredag på en avsidesliggende vei i Åfjord. Paret var bosatt i Ørland kommune. Stjern opplyser at saken etterforskes som mistenkelig dødsfall.

-Dette er bare tragisk, sier Ivar Bonsak, nabo til paret som er funnet døde.

Stjern opplyser at politiet satte i gang søk etter ekteparet etter å ha mottatt en bekymringsmelding fra familien til den ene av de to torsdag denne uken. Politiet fikk torsdag tillatelse til å ta seg inn i boligen paret leide, og sjekket også elektroniske spor som bankutskrift. Siste sikre observasjon av paret var onsdag denne uken.

-De to ble funnet døde i parets bil fredag kveld, på en avsidesliggende vei i Åfjord, sier Stjern til Fosna-Folket. Han forteller at begge nå er sendt til St. Olavs Hospital i Trondheim for obduksjon, og at politiet foreløpig etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall. De døde er begge i 30-års alderen. Det som har skjedd har skapt sterk inntrykk i nabolaget til ekteparet.