Rundt 54 personer er oppsagt og 170 personer blir permittert. Fosna-Folket.no fikk i går nyheten fra NAV. De opplyser følgende om situasjonen på verftet på Kvithylla i Rissa.

"De permitterte har forventninger om å kunne oppta sine jobber i september/oktober, da vil nytt skrog være på plass i dokka. Enn så lenge er det svært mange berørte av situasjonen, mange har nå behov for å komme i kontakt med nye arbeidsgivere, med tanke på at tiden uten arbeid skal bli kortest mulig", meldes det fra NAV.Les også: Opp mot 50 får sparken

NAV informerer

"De som er oppsagt/permittert tilhører yrkesgrupper som sveisere, elektrikere, rørleggere, montører, renholdere og kontorarbeidere. Noen av disse blir ledige allerede nå i slutten av mai. Av de berørte er både norsktalende, engelskspråklige og en del utenlandske med kun morsmålskompetanse. NAV avholder i disse dager både informasjonsmøter i tillegg til praktisk bistand ute ved verftet, for å bidra i størst mulig grad i denne vanskelige situasjonen. Dersom noen har behov for arbeidskraft med kompetansefelt som nevnt over, ta gjerne kontakt med oss, eller direkte til Bergen Group Fosen", melder NAV.