En vinterdag i 2013 skal den da 19 år gamle fosningen ha løftet opp fornærmede før han slapp eller dyttet han ned i gulvet. Fornærmede traff da gulvet med ansiktet og ble påført et dypt knusningssår i haken og brakk en tann. Kuttet måtte sys med fem sting. Hendelsen skjedde klokka 23.00.To timer senere skal 19-åringen ha slått en annen fornærmet gjentatte ganger i ansiktet og i kroppen.Både tiltalte og de fornærmede skal ha inntatt store mengder alkohol.

Tiltalte idømmes en straff av fengsel i 120 dager, hvorav halvparten gjøres betinget med en prøvetid på to år.De to fornærmede har betalt i overkant av kr. 350,- i utgifter til legebehandling i forbindelse med saken. Tiltalte har erkjent erstatningsansvar, og retten finner idømmelse ubetenkelig. Tiltalte dømmes derfor til å betale erstatning til hver av de to fornærmede med kr 350.

DOMSSLUTNING:

1. NN, født xx.xx.xxxx, dømmes for en overtredelse av straffeloven § 229, første ledd og en overtredelse av straffeloven § 228, første ledd, jf straffeloven § 62, første ledd, til en straff av fengsel i 120 -etthundreogtyve- dager, hvorav 60 -seksti- dager i medhold av straffeloven § 52 flg. gjøres betinget med en prøvetid på 2 –to- år.

2. NN dømmes til å betale erstatning til NN med kr 350,- -kronertrehundreogfemti- og til NN med kr 350,- - kronertrehundreogfemti-.

Dommen var enstemmig og ble avsagt 29. oktober.