ANSATTE i Leksvik kommune skal være med i arbeidet med å få skikk på kommuneøkonomien. Her er en del av dem samlet på Amborneset.

ANSATTE i Leksvik kommune skal være med i arbeidet med å få skikk på kommuneøkonomien. Her er en del av dem samlet på Amborneset.

Leksvik stiller seg om

Røde tall har vært store og godt synlige i kommunens økonomi i lengre tid. Det skal kommunens ansatte være med å rette på.

Leksvik kommune havnet tidligere i år på den såkalte ROBEK-lista. Der havner kommuner som har ekstra store utfordringer med økonomien. Fylkesmannen vil ha mer enn en finger med i spillet i den økonomiske politikken i ROBEK-kommunene. I et forsøk på å få skikk på økonomien har Leksvik kommune satt i gang et omstillingsprosjekt som skal snu alle steiner i arbeidet med å få bukt med de røde tallene. Fylkesmannen har bevilget 500 000 kroner til dette prosjektet.

Denne gangen er det ikke bare kommuneledelsen som skal være med i arbeidet for å bedre økonomien. Alle ansatte er invitert til å delta. Denne uka var over 20 kommuneansatte samlet en hel dag på Amborneset hvor de sammen la hodene i bløt for å komme med ideer og forslag til hva som må til at Leksvik kommune skal få en sunn  økonomi. Totalt skal det være seks slike samlinger.

- Dette er et involveringsprosjekt, og det må det være skal vi lykkes. Noen av dem som er med her i dag har meldt seg og sagt at de ønsker å være med, mens andre er blitt oppfordret til delta, forteller prosessleder Anita Grimsrud fra Røed Kommunikasjon. Kommunikasjonsfirmaet er hyret inn for å bistå i omstillingsarbeidet kommunen skal foreta.

Mer å lese på Fosna-Folket:
comments powered by Disqus
Nyheter

Periodevis stengt veg

Fylkesveg 723 utover mot Stokksund blir stengt i perioder på inntil 30 minutter mandag 24. oktober.

Håper å få inn en representant

Jon Normann Tviberg fra Leksvik er foreslått på femteplass på stortingsvalglisten til Nord-Trøndelag Kristelig Folkeparti.

Snart kan du kjøre her

Blåkafeen på Rødsjø er historie, og snart kan bilistene kjøre over tomta der kafeen sto.

Savnet dykker funnet i sjøen etter dramatisk redningsaksjon

Nødetatene har rykket ut til Dybfest utenfor Bjugn etter melding om savnet dykker.

Søkte med metalldetektor:

Runa (5) og Audun (9) fant gammel, amerikansk mynt i hagen

Søskenparet Audun (9) og Runa (5) fra Uthaug har blitt inspirert av tante Aina Amalie til å bli med på metalldetektorsøk. Det har resultert i mange artige funn.