Tips oss

Tips oss 24 timer i døgnet på 72 51 57 00

  • Ring 72 51 57 00 (telefonen er betjent hele døgnet)
  • Send e-post til redaksjonen@fosna-folket.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord FF TIPS
ANSATTE i Leksvik kommune skal være med i arbeidet med å få skikk på kommuneøkonomien. Her er en del av dem samlet på Amborneset.

ANSATTE i Leksvik kommune skal være med i arbeidet med å få skikk på kommuneøkonomien. Her er en del av dem samlet på Amborneset.

Leksvik stiller seg om

Røde tall har vært store og godt synlige i kommunens økonomi i lengre tid. Det skal kommunens ansatte være med å rette på.

Leksvik kommune havnet tidligere i år på den såkalte ROBEK-lista. Der havner kommuner som har ekstra store utfordringer med økonomien. Fylkesmannen vil ha mer enn en finger med i spillet i den økonomiske politikken i ROBEK-kommunene. I et forsøk på å få skikk på økonomien har Leksvik kommune satt i gang et omstillingsprosjekt som skal snu alle steiner i arbeidet med å få bukt med de røde tallene. Fylkesmannen har bevilget 500 000 kroner til dette prosjektet.

Denne gangen er det ikke bare kommuneledelsen som skal være med i arbeidet for å bedre økonomien. Alle ansatte er invitert til å delta. Denne uka var over 20 kommuneansatte samlet en hel dag på Amborneset hvor de sammen la hodene i bløt for å komme med ideer og forslag til hva som må til at Leksvik kommune skal få en sunn  økonomi. Totalt skal det være seks slike samlinger.

- Dette er et involveringsprosjekt, og det må det være skal vi lykkes. Noen av dem som er med her i dag har meldt seg og sagt at de ønsker å være med, mens andre er blitt oppfordret til delta, forteller prosessleder Anita Grimsrud fra Røed Kommunikasjon. Kommunikasjonsfirmaet er hyret inn for å bistå i omstillingsarbeidet kommunen skal foreta.

comments powered by Disqus
Nyheter

Politiet frister jentene

Interessen for politiyrket var stor, spesielt blant jentene, på yrkesmessa i Rissahallen i dag.

Stormyra Ritell havner i skifteretten

Det er meldt konkursåpning for Stormyra Ritell i Bjugn. Første skiftesamling blir holdt 15. desember i Fosen Tingrett.  

Savnet kvinne funnet i god behold

En rumensk kvinne som har vært savnet siden begynnelsen av november er funnet i god behold.

Her rydder Forsvaret opp sporene i lysløypa

Forsvaret har ordnet opp etter seg etter at de kjørte fast et militært kjøretøy i skiløypa ved Yrjarhytta.

Dømt til samfunnsstraff for vold, narkotikabruk og tyveri

En 30 år gammel mann ble i Sør-Trøndelag tingrett dømt for en rekke forhold, blant annet et tyveri og en voldsepisode som fant sted på Fosen i sommer.