Tips oss

Tips oss 24 timer i døgnet på 72 51 57 00

  • Ring 72 51 57 00 (telefonen er betjent hele døgnet)
  • Send e-post til redaksjonen@fosna-folket.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord FF TIPS
Arkivfoto: Terje Dybvik

Arkivfoto: Terje Dybvik

Steinerskolen på Fosen tar en pause

På styremøtet den 26.april ble det av Stiftelsen for Steinerskolen på Fosen vedtatt å ta et opphør for videre drift av skolen på Fosen.

- Vi har i flere år slitt med økonomi og rekruttering av elever til skolen. Nå ser vi at det ikke er økonomisk forsvarlig lenger og har ikke noe annet valg, vi må ta en pause  Vi håper på det sterkeste at det bare blir en pause og at skolen vil gjenoppstå om et år eller to. Vi vet det finnes mange venner av Steiner skolen på Fosen og håper at vi kan samles en gang på høsten for å se på mulighetene for å bygge opp noe nytt, skriver daglig leder Per Lindberg i en e-post til Fosna-Folket og fortsetter: - Slik situasjonen er nå, vil vi prøve å beholde bygningene. Styret for Stiftelsen vil bli opprettholdt.  Barnehagen som er et godt og velfungerende tilbud vil fortsette som vanlig.

- Dette oppleves for mange traumatisk, ikke minst for foreldre som må bytte skole for sine barn til høsten, vi kan ikke si noe annet at vi beklager. Men i samarbeid med banken, Steinerskoleforbundet, ansatte, foreldre og mange flere blir dette det riktige vedtaket, vi må ha et budsjett som vi kan drive forsvarlig drift på og det har vi dessverre ikke i dag og rekrutteringen tyder heller ikke på at vi vil få det for høsten 2012, skriver Lindberg.

Skolen fortsetter ut semesteret våren 2012. Informasjon til alle foresatte, og samarbeidspartnere til skolen vil bli sendt ut så fort som mulig.

Mer å lese på Fosna-Folket:
comments powered by Disqus
Nyheter

UCO til Brekstad

Mandag åpner det landsdekkende utleiefirmaet filial på Fjæraveien.

Anleggselever lærte om godt kosthold

SPRÆK-prosjektet besøkte nylig Åfjord videregående. Elevene ved bygg- og anleggstrafikk fikk lære hvordan de lager sunn og god hybelmat.

Én viltpåkjørsel i døgnet

Fosen lensmannsdistrikt har i snitt fått melding om én viltpåkjørsel hvert døgn denne uka.

Drikkevannet blir ikke privatisert – i alle fall ikke ennå

Problemer med levering av vann i kranene i Roan har vært et gjennomgående problem i mange år.

Oppdrett av hoppekreps skal bli ny næring

Selskapet C-feed med utspring fra SINTEF skal starte opp kommersiell storskala oppdrett av hoppekreps i Leksvik kommune til høsten.