Faksimile fra Guardian

Faksimile fra Guardian

Kan leses av 37 millioner i Guardian

Det hele begynte i år 2000 da et ungt par arvet en liten saugård på Stokkøya og lurte på hvordan de kunne lage et levebrød ut av det.

Sånn starter en artikkel om Stokkøya Sjøsenter i Åfjord  i den britiske avisen Guardian, og her snakker vi ikke akkurat om en liten avis. Neida, dette er ifølge Wikipedia verdens nest mest leste engelskspråklige avis på nett etter New York Times. Avisa har en månedlig leserskare mellom 36 og 37 millioner sjeler.

Saken dreier seg om ti nye europeiske strandhoteller, de fleste av dem med en spesiell arkitektur. I arikkelen har de tatt med både telefonnummer og nettadresse til destinasjonen.

Dermed stopper ikke de internasjonale omtalene av Stokkøya Sjøsenter i Åfjord som blant annet har blitt presentert i ulike interiørmagasiner i flere land.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Guardian

The Guardian er en britisk avis som utgis av Guardian Media Group i London. Den ble grunnlagt som The Manchester Guardian i 1821 i Manchester og fikk sitt nåværende navn i 1959. Tradisjonelt var den forbundet med Det liberale parti. Under den spanske borgerkrigen støttet den venstresiden og var den eneste nåværende britiske avis som ikke støttet Francisco Francos nasjonalister. The Guardian er en av de mest anerkjente[av hvem?] aviser i Storbritannia for sin uavhengighet og høye journalistiske standard.[trenger referanse]

I 2005 endret avisen format fra det tradisjonelle fullformatet (broadsheet) til berliner (midi), blant annet som et svar på at aviskonkurrenter som The Times og The Independent gikk over til tabloidformat. Daglig opplag (november 2011) ligger på 226 473 eksemplarer. Ansvarlig redaktør siden 1995 er Alan Rusbridger. Ifølge ansvarlig redaktør Alan Rusbridger er The Guardian verdens nest mest leste engelskspråklige avis på nett etter The New York Times, med en månedlig leserskare på mellom 36 og 37 millioner.

The Guardian Weekly er den internasjonale utgaven av avisen og utgis ukentlig over hele verden.

Kilde: Wikipedia

Leses nå
 
Nyheter

Nei til lånefinansiert asfaltering

Rådmannen og formannskapet sa ja, men kommunestyret i Leksvik ville det annerledes.

Cash gikk konk

Nattklubben Cash på Brekstad er konkurs. Klubben hadde trolig en gjeld på 183 515 kroner.

Hurtigbåtanløp Hasselvika

- Det tar bare fire minutter. Fire minutter!

Jørgen Sannan og Jurgen Meinert, begge bosatt i Hasselvika er glad for at næringsforumene i Ørland og Bjugn tar til orde for flere anløp av hurtigbåten i Hasselvika.