1. Hilde vant Folkets fosning - 13392 visninger

Jakten etter personen som fortjente tittelen folkets fosning vekket engasjementet blant folk, og da resultatet endelig forelå klikket mange seg inn for å lese hvem som ble årets vinner.

Lenke til saken finner du her.

2. Insta-Heidi (49): - Ja, jeg er faktisk sånn -  7795 visninger

Heidi Merethe Hoff (49) har over 35 000 følgere på Instagram. Her deler hun treningsbilder og entusiastiske videosnutter av seg selv som folk finner motiverende og hysterisk morsomme. Og de fleste har vel stilt seg spørsmålet, er hun virkelig sånn? Mange klikket seg inn på artikkelen om instagramstjerna for å få svaret.

Lenke til saken finner du her.

3. Slik reagerer Sp-Odde på sjokkmålingen - 6227 visninger.

En undersøkelse utført av Sentio reseach viste at 14 prosent i Ørland ville stemme Senterpartiet dersom det var valg i morgen. Undersøkelsen ble utført på vegne av styringsgruppa i Ørland og Bjugn i tidsperioden 20. til 25. august. Ved valget i 2011 fikk Senterpartiet 34 prosent av stemmene.

Lenke til saken finner du her.

4. Barn påkjørt av bil i Ørland - 5450 visninger

En gutt på tre år ble påkjørt av en bil i 60-sonen ved Flatneset i Ørland den 1. august. Gutten ble fløyet til St. Olavs Hospital. Innsatsleder Sturla Hoøen sa i etterkant av ulykken at gutten hadde vært heldig som landet på gresset og ikke på asfalten.

Lenke til saken finner du her.

5. Kan miste kortet for dette - 5045 visninger

En frustrert leser tok turen inn Fosna-Folkets lokalkontor i Rissa med gummiremser fra bildekk. - De skulle ikke hatt sertifikat i det hele tatt, sier leseren. Politiet bekrefter at burning fører til førerkortbeslag dersom fører blir fersket.

Lenke til saken finner du her.