1. Nå kan du kåre folkets fosning - 15341 visninger

Jakten etter personen som fortjener tittelen folkets fosning har virkelig vekket engasjementet blant folk. Fosna-Folket har mottatt flere forslag til kandidater, og fem kjemper om seieren. De siste målingene viser at det er et jevnt løp mellom Hilde Marie Killingberg og Thor Bretting i tet. Avstemningen varer fram til 4. august klokka 19.30.

Lenke til saken finner du her.

2. Glupsk gjedde glefset over Teas (6) hånd - 12059 visninger

Tea Wean (6) fra Hasselvika i Rissa fikk et ubildt møte med en gjedde da familien var på ferietur i Finnskogen i Hedmark. Mor Elisabeth Wean forteller at familien ble temmelig sjokkerte, og at de aldri hadde sett eller hørt om noe lignende tidligere. Ut fra antallet visninger på saken kan det virke som Fosna-Folkets lesere også syntes hendelsen var noget spesiell.

Lenke til saken finner du her.

3. Her eksploderer det på milliardfabrikken - 7894 visninger

4. juli eksploderte det på Marine Harvest sin nye fôrfabrikk i Bjugn. Det var en støveksplosjon i forbindelse med fylling av hvetegluten fra båt til en råstoffsilo. Tre kompiser i tenårene ble vitne til det hele, og filmet røykskya over industriområdet etter hendelsen.

Lenke til saken finner du her.

4. Banket opp kjæresten - 5450 visninger

Natt til 19. juli måtte politiet kjøre et par til legevakta etter mannen hadde utøvet grov vold mot kjæresten sin.

Lenke til saken finner du her.

5. - Stanga knakk, så jeg heiv meg etter den - 5367 visninger

Ole André Holmstrand fra Åfjord hadde litt av en fiskelykke da han halet i land en 5,4 kilos ørret i Fosenfjella. Bildet av storfangsten delte han med Fosna-Folket på Instagram. Den store ruggen ble imidlertid ikke fanget uten dramatikk. Ifølge Holmstrand måtte han hive seg etter fisken da stanga hans knakk.

Lenke til saken finner du her.