Leksvik-ordfører Einar Strøm (Sp) stiller til nettmøte på Fosna-Folket.no klokken 17.30 torsdag.

Spørsmål kan sendes på e-post til redaksjonen@fosna-folket.no eller skriv privatmelding til Fosna-Folket på Facebook her. Du kan også stille ditt spørsmål i kommentarfeltet i denne saken. Det er fullt mulig å sende inn spørsmål på forhånd.

- Spent

Rissa og Leksvik gjennomfører den kommende uken en innbyggerundersøkelse. Hensikten er å få folkets mening om kommunesammenslåingen. 350 leksværinger og 500 rissværinger blir spurt.

- Jeg er spent på resultatet. Jeg håper og tror at folket er positive til sammenslåingen. Innbyggerundersøkelsen blir mer som en meningsmåling hvor vi får se hvordan vi ligger an. Det blir folkeavstemning om kommunesammenslåingen i Rissa og Leksvik samtidig som valget til høsten, sier Rissa-ordfører Ove Vollan (H).

- Pekepinn

Også Leksvik-ordfører Einar Strøm (Sp) er ivrig på å få folkets dom.

- Svar fra 350 innbyggere i Leksvik kommune vil gi oss en pekepinn på hvordan vi ligger an. Jeg er imidlertid forberedt på at folk forandrer litt mening frem mot valget. Når de først har svart på innbyggerundersøkelsen, vil det nok være litt naturlig at temaet blir diskutert i familier, blant venner og på arbeidsplassen. Da reflekterer folk sikkert litt over hva de har svart, sier Strøm.

Rissa-ordfører Vollan svarte leserne på spørsmål tirsdag. Les spørsmålene og svarene her.

NB! Dersom du ønsker å være anonym, så ber vi deg presisere dette.