4. divisjon: Rørvik - Bjørgan 1-0 (0-0)

Bjørgan serieåpnet lørdag borte mot Rørvik. Med kun tolv mann tok laget fra Roan den lange veien til Rørvik. En motstander som i fjor rykket ned fra tredjedivisjon.

Hard jobbing

- Tolv mann, en lang reise og et godt motstanderlag ga oss ikke det beste utgangspunktet. Før kampstart la vi en slagplan, tette i forsvar og en midtbane som skulle være samlet og gjøre ting vanskelig for Rørvik.

Tor Espen Gjermstad var enslig spiss og alle var enige om at det kun var hard jobbing som gjaldt, forteller Bjørgan-trener Hallgeir Lund.

Høyt tempo

Rørvik gikk ikke uventet ut i et høyt tempo og presset Bjørgan bakover på banen. De første 20 minuttene hadde de grønnkledde den fulle hyre med å forsvare seg.

En god keeper med hjelp av stengene holdt fosningene inne i kampen.

På overtid

Etter hardt press fra hjemmelaget, så jevnet kampen seg mer ut, men fremdeles med et overtak til Rørvik.

Bjørgan fikk etter hvert noen sjanser på kontringer, men det var hjemmelaget Rørvik som avgjorde kampen til sin fordel to minutter på overtid.

- Hadde vi hatt to friske kantspillere å sette inn på slutten, tror jeg vi kunne ha ranet til oss tre poeng.Litt surt at de avgjør på overtid, men sånt skjer i fotball noen ganger, sier Hallgeir Lund.

Tror poengene kommer

- Vi viste flott lagmoral og hele laget sto frem, så jeg er sikker på at vi kommer til å ta mange poeng i år, avslutter Lund.