3. divisjon: Åfjord-NTNUI 1-6 (0-3)

Åfjord var sjanseløse i dagens tredjedivisjonsoppgjør mot NTNUI. Studentene var gode og hadde til tider en oppvisning i pasningssikkerhet og trygghet med ball.

Åfjord på sin side var tamme, og ble løpende mye i mellom gode studenter.

Punkterte kampen

Gjestene tok ledelsen etter 22 minutter. Og etter to kjappe scoringer i det 32. og 35. minutt, så var kampen i realiteten punktert.

Med et stort spillemessig overtak var det ingen tvil om hvem som skulle ta hjem seieren.

Reduserte

Etter hvilen kom Åfjord ut i en ny formasjon med kun tre spillere i forsvarsleddet. Om det var taktikken eller tilfeldigheter vites ikke, men Åfjord fikk sin redusering til 1-3 rett etter sidebyttet. Kenneth Fremo kranglet inn ballen etter mye klabb og babb på streken, etter ett flott angrep som Daniel Braseth sto for nærmest på egen hånd. Etter scoringen fortsatte gjestene å produsere sjanser, så Åfjord-trener Terje Ressem la fort om til sin vante formasjon igjen.

Kampen endte med 1-6 seier til studentlaget, som rett og slett var et langt bedre fotballag enn Åfjord i dag.