Forsvarsbygg kampflybase har inngått kontrakt med ISS ServeringsPartner om etablering og drift av anleggshotell på Ørland hovedflystasjon.

– Vi er glade for inngåelsen av avtalen som sikrer ordnede og trygge boforhold for entreprenørenes bygg- og anleggsarbeidere ved utbyggingen av Ørland hovedflystasjon, sier plan- og utbyggingssjef Jens Levi Moldstad i Forsvarsbygg kampflybase i en pressemelding.

Midlertidig bygg

I flere år fremover vil det være høy byggeaktivitet ved flystasjonen med mange tilreisende bygg- og anleggsarbei-dere. Forsvarsbygg har tidlig i planleggingen lagt vekt på at det skal være ordnede og kontrollerte boforhold for bygg- og anleggsarbeidere som har lang reisevei til jobben. Det legges derfor til rette for etablering av et midlertidig bygg hvor det tilbys bespisning og overnatting.

Skjermet med eget gjerde

Anleggshotellet vil ligge på et eget område i nærheten av det største bygge- og anleggsområdet, skjermet med eget gjerde, som en egen leir inne på flystasjonen. Her vil også de ulike entreprenørene ha sine anleggskontorer. Gjennom kontrakten som nå er inngått vil ISS ServeringsPartner, og med underleverandøren Malthus, sørges det for etableringen av anleggshotellet og forsvarlig drift av denne tjenesten.