For sjette gang arrangeres det håndballskole i Rissahallen. 52 spillere i alderen sju til 13 år fra hele Rissa samt Vanvikan bruker tre dager av vinterferien på å bli bedre håndballspillere.

Sponset

- Det er håndballkretsen og Gjensidigestiftelsen som står bak, men her i hallen er det Frivilligsentralen og håndballavdelingen i Rissa IL som står for opplegget, forteller Magnar Bremeraunet som har en fot i begge leirer.

Sju trenere er engasjert, og alle som deltar på håndballskolen får en drakt og en håndball.

Artig og sosialt

Ingrid Nakken (12) og Sara Balstad (12) er to av deltakerne på håndballskolen.

- Jeg er med for å bli bedre og for å bli kjent med nye folk. Jeg spiller til vanlig på Vanvikan og trener én dag i uka, forteller Sara.

- Det er veldig artig og sosialt å være med på håndballskolen. Jeg har gått på håndball lenge så jeg kan ganske mye, forteller Ingrid som like vel regner med at hun vil lære en del ved være sammen med så mange spillere og trenere i tre dager.

Rekruttering

Magnar Bremereaunet forteller at hensikten med håndballskolen er flerdelt.

- Det er viktig at de skal ha det artig, og så håper vi at de som ikke driver med håndball fra før skal få lyst til å starte med det på et lag. I dag skal vi trene på teknikk, slik at de etter hvert kan bli så gode at de kan ta teknikkmerker.

Magnar Bremeraunet lærer bort håndballteknikk.
Ingrid Nakken og Sara Balstad stortrives på håndballskolen.