- Jeg fikk en telefon klokka 7.30 onsdag morgen fra folk som visste om ståa, sier Aarbergsbotten til fosna-folket.no. Adressa.no omtalte først at nominasjonskomiteen ikke hadde Aarbergsbotten på forslaget til liste ved fylkestingsvalget.

Vinn eller forsvinn

For en tid tilbake ga den profilerte politikeren fra Ørland beskjed om nominasjonen til fylkestingsvalget ville bli vinn-eller-forsvinn for hennes del. I dag er Aarbergsbotten opposisjonsleder i kommunestyret i Ørland, men har gitt beskjed om at hun ikke tar gjenvalg til kommunestyret. At det ville bli tøft i nominasjonsprosessen i fylkespartiet var hun klar over den gang.

Alt avgjøres 15. februar

- Nå tar jeg nominasjonskomiteens innstilling til etterretning. Jeg har forstått at det var dissens i komiteen, sier Aarbergsbotten. Samtidig nøler hun ikke med så si at hun er både lysten på og klar for kampvotering når de nærmere 100 delegatene fra lokallagene i fylket skal avgjøre nominasjonen den 15. februar.

- Yter 160 prosent

Like tydelig er hun fortsatt på at om hun ikke blir listetopp og fylkesordførerkandidat for Høyre, så vil ikke hennes navn stå på en eneste liste ved høstens valg.

- Jeg er et menneske som liker å yte 160 prosent, ikke 60 prosent, når det er noe jeg brenner for. Fortsatt har jeg lyst til å jobbe med politikk, sier en kampklar Torhild Aarbergsbotten.