Det tyske reiselivsmagasinet Geo Saison har i februarutgaven kåret «De 100 beste hotell i Europa». Stokkøya sjøsenter i Åfjord er løftet fram på listen over «Special Tip».– Det er utrolig stats, sier Torild Langklopp, daglig leder ved Stokkøya sjøsenter, til Fosna-Folket.Håper på mer tysk besøk

Av sitt slag er magasinet størst i Tyskland. Langklopp forteller at hun allerede har merket økt tysk besøk på hjemmesiden til Stokkøya sjøsenter. Hun håper og tror at anerkjennelsen i det tyske magasinet kan bidra til at flere tyskere får øynene opp for Stokkøya.– Det tror jeg absolutt. Særlig med tanke på de som er interessert i spesielle plasser.Dette er ikke første gangen sjøsenteret blir satt på kartet. Tidligere har senteret vunnet både internasjonale og nasjonale kåringer. Siste meritt var da Stokkøya sjøsenter mottok prisen for beste reiselivsaktør i Trøndelag i november i fjor.

Les også: Fosen-bedrift beste reiselivsaktør– Besøker alle hotellene

Journalist Andrea Freund var magasinets utsendte til Stokkøya.

– Journalistene besøker alle hotellene for å bo, spise og oppleve om hotellet faktisk er verdig å være med i kåringen, forteller Hilke von Hoerschelmann, presseansvarlig hos Innovasjon Norge i Hamburg, i en pressemelding.

Faksimile fra magasinet. Foto: Privat