Rådgiver Torlil Reitan ble ansatt i Ørland kommune i 1970, mandag har hun siste arbeidsdag før hun kan ferie jul som pensjonist.

Åtte ordførere og 16 rådmenn

- Jeg har jobbet under åtte ordførere og 16 rådmenn. Jeg har slitt ut de fleste, sa hun i sin avskjedstale torsdag. I løpet av sin lange karriere i kommunen har hun jobbet for åtte ordførere og hele 16 rådmenn. Torsdag benyttet hun anledningen til å rose alle kollegene hun gjennom årene har hatt, både ansatte og politikere. Hennes siste oppfordring til politikerne var å ta vare på alle de fine ungdommene i kommunen.

-Utrolig ambassadør for Ørland

En som har satt pris på Reitans alltid gode humør er ordfører Hallgeir Grøntvedt (Sp).

- Toril har vært som en mor for meg, spesielt etter at jeg ble ordfører første gang i 1997, sier Grøntvedt. Han roser omsorgen Reitan alltid har vist for både ansatte i kommunen og politikere, samtidig som hun aldri har lagt skjul på det når hun har hatt meninger om arbeidet som har blitt gjort.

- Hun er en utrolig god ambassadør for Ørland, avslutter ordfører Grøntvedt om Torlil Reitan. I tillegg til gode ord for sin lange innsats for kommunen fikk hun torsdag også KS´medalje for lang og tro tjeneste.