Prisantydningen ligger på 6,5 milllioner kroner for den 669 kvadratmeter store tomta like ved sjøkanten på Revsnes i Åfjord.

– Jeg er blitt 71 år og pensjonist,  og ser ikke råd for å drive det lenger. Jeg håper det er noen som er interessert i å kjøpe stedet, og vil drive det videre, sier selger Steinar Thorvaldsen til Fosna-Folket.

I dag leier datteren Ellen restauranten, men leieforholdet opphører ved nyttår.

24 overnattingsplasser

Bryggen består blant annet av restaurant med storkjøkken, møterom, festsal, badstue og 24 overnattingsplasser. Det er store arealer for uteservering inkludert mære, heter det i salgsannonsen som er lagt ut på Finn.no.

Opprinnelige deler av brygga antas å være bygget på slutten av 1800-tallet. En annen del av bygningsmassen som omfatter kro, møterom og soverom er bygget på midten av 70-tallet. Den siste utbyggingen som omfatter fire leiligheter ble gjort rundt 2005.

– Unik mulighet

I annonsen beskrives Aquarius Brygge som en «ideell mulighet for noen som ønsker å drive en førsteklasses restaurant med overnatting i maritimt miljø.»

Det er Heimdal Eiendom som har fått i oppgave å selge eiendommen.

– Det selges ikke mange slike eiendommer i løpet av ett år. Overnattingsstedet er bygget opp over tid, og har en idyllisk beliggenhet i skjærgården, sier eiendomsmegler Rune Øverlie.

Selger med på kjøpet

Øverlie opplyser at det har kommet inn noen henvendelser, men at ingen foreløpig har kommet med bud på stedet.