Det var 17. september klokka 09.15 at et ukjent antall NetCom- og Chess-kunder i Bjugn mistet mobildekningen, ifølge NetCom.

– Vi har hatt problemer i dette området de siste par dagene. Det har vært feil på linjene som Telenor leverer inn til basestasjonen. Feilen er bekreftet rettet av Telenor, så alt skal nå være i orden for abonnentene til NetCom og Chess, sa kommunikasjonsrådgiver Ellen C. Scheen hos NetCom på fredag ved 12-tiden.

Det viser seg å være feil. Mandag morgen opplyser NetCom at abonnenter i deler av Bjugn fortsatt er uten mobildekning. Det er områdene rundt Teksdalsvatnet, Søvatnet, Storvatnet, Valsfjorden og Skavdalen som skal være berørt, opplyser NetCom.

Fosna-Folket erfarer at mobildekningen er fraværende også i områdene Jøssund og Asserøya. Vi får også opplyst at abonnenter i deler av Rissa ikke har mobildekning.

– Vår feltingeniør er på vei til stedet for å finne feilen, opplyser Ellen C. Scheen ved 09.30-tiden mandag morgen.Hun forteller at selskapet ikke har noe rettetid før de vet hva som er galt.