Politiet la ut melding om ulykken på Twitter lørdag klokka 13.37. Ifølge stedlig vakthavende i Fosen Brann- og Redningstjeneste, Sverre Fjellheim, skjedde ulykken ved at en biltilhenger løsnet fra kjøretøyet, kom over i motgående kjørefelt, der den traff en møtende bil. Etter å ha blitt truffet av hengeren, så havnet bilen i bergveggen på stedet.

I bergveggen etter møtet med hengeren

Ulykken skjedde på fylkesvei 715, omlag en mil nord for sentrum i Åfjord.

- Bilen med tilhengeren var på vei nordover da hengeren løsnet, og hengeren havnet over i motgående kjørefelt der den traff en bil på vei sørover, forteller Fjellheim til fosna-folket.no. I bilen som ble truffet var det kun føreren som befant seg. Ifølge Fjellheim dreier det seg om en mann i 60-årene.

- Ut ved egen hjelp

- Etter å ha blitt truffet av hengeren, skjente bilen inn i bergveggen på stedet. Føreren klarte å ta seg ut av bilen ved egen hjelp, men var omtåket, forteller Fjellheim. Både brannvesen, ambulanse og politi rykket ut til ulykkesstedet. Fjellheim forteller at føreren av bilen som ble truffet ble tatt hånd om at ambulansepersonell, og kjørt fra stedet i ambulanse. Ifølge Twitter-melding fra politiet ble den skadde deretter flydd til St. Olavs hospital.

TRUFFET. Etter først å ha blitt truffet av en møtende biltilhenger, havnet bilen i bergveggen. Føreren tok seg på egen hånd ut av vraket, men ble fraktet til St. Olavs hospital. Foto: Fosen brann- og redningstjeneste