Fant hasj og råtne cannabisplanter

Politiet ransaket bopel i Rissa.

Politiet på Fosen slo i 12.30-tidan i dag fredag til mot en bopel i Rissa. Det var besluttet ransaking etter mistanke om narkotikabesittelse.

Vil bli avhørt

Ifølge politiet ble fem gram hasj beslaglagt. I tillegg ble to råtne cannabisplanter funnet. Disse ble destruert på stedet. Ifølge politiet hadde mannen, som er bosatt i bopelen, plantet plantene selv. Politiet har anmeldt forholdet og mannen vil bli avhørt på et senere tidspunkt. Sak er opprettet.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.