- Alle observasjoner fra Botngård søndag kveld er interessante, men observasjoner i tidsrommet 20.00-22.00 er spesielt interessante, sier operativ leder Hallgeir Stjern ved Fosen lensmannsdistrikt.

Har du gått tur?

Han ber folk som måtte ha informasjon i sakens anledning om å ta kontakt med Fosen lensmannsdistrikt på telefon 488 66 760.

- Vi ønsker å få inn alle opplysninger. Alt som kan være av interesse. De som har vært ute og gått i Botngård søndag kveld, bør ta kontakt, sier Stjern.

Han legger til at observasjoner gjort i nærheten av helsesenteret er spesielt interessante.

Pågripelse

Det var like før klokken 21.00 søndag kveld at politiet fikk melding om væpnet ran på Bjugn helsesenter i Botngård. En mann med finlandshette skal ha tatt seg inn på vaktrommet til hjemmesykepleien. Der skal han ha truet tre ansatte med en pistollignende gjenstand. Mannen skal ha fått med seg medisiner før han stakk fra stedet. Politiet gjorde like før midnatt søndag en pågripelse i saken. En mann i 40-årene ble anholdt på sin bopel i Bjugn, men ble senere løslatt. Han hadde mandag morgen fremdeles status som siktet i saken.

Lensmann Rune Halvorsen påpeker at politiet ikke har låst seg til en hypotese.

- Vi etterforsker bredt, sier han.