- Det var vel i fire-femtida tirsdag at snøfallet begynte. Da gikk det i ett til vi parkerte bilene om natta, anslår Oddbjørn Bugten.

Fylkesvei stengt

Det ble meldt om utfordrende kjøreforhold flere steder. Kombinasjonen av kraftig vind og snøfall, førte til at det dannet seg større snøskavler på veiene. Fylkesvei 715 over Momyra i Åfjord ble tirsdag kveld stengt på grunn av snøstormen. Dermed var Fosen i praksis delt i to. Fylkesveien ble først åpnet i firetida natt til onsdag.

Utforkjøring

Klokken 22.25 onsdag kveld fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt i grøfta ved Krinsvatnet.

- Det ble meldt om lange køer i retning Osavatnet. Bilen ble hjulpet på veien igjen, forteller Roy Inge Aas ved Fosen lensmannsdistrikt.

Melkbil sto fast

Bjugn bilberging forteller at de hadde flest oppdrag på strekningen Kråkmo – Krinsvatn. Noen kjørte seg fast og andre havnet i grøfta.

- Det var en bil som sto fast og ikke kom seg opp en bakke. Så var det en dame som ikke klarte å stanse, som kjørte inn i bilen som sto fast, forteller Bugten i Bjugn bilberging.

Bilbergerne måtte også hjelpe en melkbil som hadde kjørt seg fast i snøværet. Bugten anslår at de i hvert fall hjalp sju biler på glatta tirsdag kveld og natt til onsdag.