Det som skjedde da var at ordfører Steinar Saghaug (H) slo klubba i bordet for siste gang i det aller siste kommunestyremøte i Leksvik kommune. Og det skjedde i kommunestyresalen i Rissa, i kommunen Leksvik skal slå seg sammen med om noen få uker.

Leksvik siden 1837

- Jeg blir litt preget av det. Det setter noen følelser i spill når jeg vet at det er for siste gang klubba blir slått i bordet under et kommunestyre i Leksvik. Vi har vært egen kommune siden 1837, og vi har hatt de samme grensene siden da. Men vi skal fortsatt utvikle bygdene og levere gode tjenester når vi nå blir Indre Fosen kommune. Det har vi gode forutsetninger for, sier Leksviks siste ordfører.

Historie

Om det var tilfeldigheter eller ikke, er uvisst, men den aller siste saken som stod på sakslista til kommunestyrerepresentantene var valg av medlemmer i bygdeboknemda for Leksvik. Og hva er vanligvis bygdeboknemder opptatt av? Jo, det er historie.

De som ble valgt inn i bygdeboknemda er Willy Haugen, Hans Killingberg, Anne-Marie Sæthertrø, Ruth Margaret Hindrum, Asbjørn Steen og Knut Kruken.