Denne uka har interesserte hatt mulighet for å reservere en leilighet i Vanvikan Panorama. Et leilighetskompleks som skal bygges i Vanvikan sentrum.

Først om to uker kommer leilighetene og prospektet ut offentlig for salg.

Vanvikan Panorama

Megler sier interessen for prosjektet har vært stort, og det er dem som har tegnet seg som interessert, som nå får mulighet til å kjøpe leilighet først.

Det er Vanvikan Eiendom med Christina Lyng som daglig leder, som tilbyr de sentrumsnære leilighetene.

Selveier

Leilighetskomplekset blir i fem etasjer, med totalt 19 leiligheter i ulike størrelser. Fra de minste leilighetene på 29 kvadratmeter til de største på 145 kvadratmeter.

Vanvikan Panorama

De største leilighetene er over to etasjer, fjerde og femte etasje, i leilighetskomplekset. Det planlegges ni ulike størrelser på leilighetene, de fleste i underkant av 80 kvadratmeter.

Leilighetene er selveierleiligheter og sameiet vil dele på felleskostnadene.

Pris

Prisene på leilighetene varierer fra de minste hybelleilighetene som er prissatt til i underkant av 1,7 millioner kroner, til de aller største som går over to etasjer og koster nærmere 5,8 millioner kroner.

Megler Rune Øverlie foran tomta der de nå blir et leilighetskompleks. Det gule huset midt i bildet skal rives. Foto: Sigrun Overland

- Parkering blir i parkeringskjelleren i nabohuset opplyser Øverlie.

Byggestart

- Når starter utbyggingen?

- Det skal selges et visst antall leiligheter før start. Rissafirmaet Petter Bakøy er valgt som entreprenør, opplyser Øverlie.

Det er beregnet en byggetid på anslagsvis12 måneder.

- Det vil si, at dersom mange av leilighetene selges raskt blir det byggestart fort, og da vil leilighetene være innflytningsklare rundt årsskiftet neste år, sier Rune Øverli.

Leilighetene vil få fantastisk sjøutsikt.

Alle leilighetene blir ligger sydvendt i havnegata i Vanvikan og får en fantastisk utsikt utover Trondheimsfjorden.