– Hva opptar deg mest for tida?

– Nå er vi akkurat ferdig med Ørlandsdager. Vi har vært på Libra, hatt partytelt oppe ved lokalene våre og mye annet. Festen var flott, men vi var ikke spesielt heldige med været. Det var lunt og fint i teltet, blandinga av folk var god og stemninga var flott. Dette må vi gjøre flere ganger. Jeg har utstyret, pistolklubben har mannskap, så dette kan bli bra.

– Når gjorde du sist noe for første gang?

– Jeg gjør stadig vekk ting for første gang, men Action, aktivitetstilbudet vi har startet på Brekstad, er det første gang jeg har begynt med. Det var bra med folk i helga under fotballcupen.

– Hva er ditt skjulte talent?

– Etter hvert har jeg blitt ganske bra på stemning. Jeg merker fort når et selskap går gal veg, og da drar jeg i gang stemninga igjen.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Ja, er ikke det rart at jeg bor på Ørlandet? Jeg kom til Ørlandet for å avtjene verkeplikt i LVA under troppssjef Stein Maute. Her trivdes jeg, så jeg har blitt boende.

– Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

– Vikingtida er spennende. Det hadde vært artig å se hvordan det egentlig var.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Jeg har ikke drevet så veldig mye idrett. I fjor syklet jeg av meg tretti kilo. Det synes jeg er en bra prestasjon.

– Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

– Dugnadsånden til folket hadde det fint å få opp et minnesmerke over. De som står på og jobber på dugnad fortjener virkelig det.

– Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien heim til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– James Brown hadde vel vært spennende, men han var vel ikke riktig klok. Quincy Jones, produsenten som blant annet har samarbeidet med Ray Charles, Duke Ellington og Michael Jackson, hadde faktisk vært moro snakke med. Han kunne jeg tenke meg å spørre ut om en del saker.

– Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

– Musikkinteresse, humor og litt tålmodighet. Jeg mener at jeg har funnet en bra en i min kjæreste, Tonje.

– Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– En deilig solskinnsdag jeg kan sitte på trammen med en kopp kaffe til å begynne med. Ut på dagen blir det en runde på Ørlandet med sykkelen.

– Hvis det blir naturiststrand på Fosen, hvor skulle den ligge?

– Det måtte bli et sted der det er litt diskret. Det måtte gå an å finne en plass til det.