Duoen Polkabjørn & Kleine Heine har vært oppvarmingsband for A-ha, Mods, Deana Martin, Katzenjammer og de har deltatt på Ski-VM 2011. Virtuosen Kleine Bugge aka Kleine Heine, er kjent som trekkspillets svar på Matti Nykänen, utsvevende og god med kniv.

Bjørn Tomren, med kunstnernavnet Polkabjørn, er blitt omtalt som Nor-Europas beste jodler. Dessuten har han gått kurs hos den verdenskjente strupesangkvartetten Huun-Huur-Tu og blitt en meget habil strupesanger.

Sommeren 2015 mellomlandet han på Ørlandet sammen med kamerat Bjørn Kjersem. Framkomstmidlet var en færing, en oselver, og formålet var at Tomren rodde Norge på langs. I tillegg til å ro har han også gått Norge på langs.

Nylig har han deltatt i verdensmesterskapet i strupesang i republikken Tuva i Russland, der blant annet hans læremestre opptrer. På samme turné er han en svipptur innom Sør-Korea, der jodling er stort.

Kvelden med de to herrene vil by på et meget variert repertoar med jodling fra både Tyskland, Sveits og Østerrike i tillegg til mongolsk strupesang, undergangsblues og viser fra lirekassen.