Forsinket åpning av fylkesveg 715

Fylkesveg 715 ved Øvre Vikvatnet i Roan skulle egentlig åpnes i dag, fredag. På grunn av uvær er betongelementene til brua forsinket, og mannskapet må derfor også bruke mandagen til anleggsarbeid, opplyser Statens vegvesen.

Vegarbeidet vil bli inntil et døgn forsinket, så foreløpig åpningstidspunkt er kl. 6 tirsdag morgen 15. august. Dersom det er mulig å åpne vegen tidligere, vil den bli åpnet. Følg med på vegmeldingene på vegvesen.no/trafikk.

Vegen er stengt mens mannskapet til entreprenøren BMO skifter ut Klavafyllinga som kollapset i fjor vår. Den midlertidige brua skal fjernes og byttes ut med en permanent brukonstruksjon. De ferdige betongelementene til kulverten veier 700 tonn og er på vei til Bessaker sjøveien fra Bergen. Uvær vil forsinke ankomsten, og derfor må mannskapet også bruke mandagen til anleggsarbeid.

Omkjøring er via fv. 55 Malm. Omkjøring for kjøretøy over åtte tonn blir via fv. 720 Olsøya:

 

- Vi beklager belastningen den lange omkjøringen får for lokalbefolkningen og andre trafikanter, og vil åpne vegen for trafikk igjen så raskt som mulig, sier byggeleder Andreas Enger i Statens vegvesen.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Portrettet

- Det er travelt å være pensjonist

Georg Høgsve (75) fortrekker å håndtere fela og spaden fremfor å slite ut gyngestolmeiene.

Hurtigbåten full - fortvilte passasjerer ble stående igjen på kaia

Torsdag ettermiddag ble flere passasjerer på Brekstad havn henvist til buss for båt. Det får passasjerer til å fortvile.

Dagens fosning:

- Man kan ikke utsette alt til man blir pensjonist

Toril G. Oksvold synes alle som har anledning til å gjøre mer spontane ting, burde gjøre det oftere.

Berget lappen med et nødskrik

UPs Fosenpatrulje kontrollerte torsdag morgentrafikken på By i Stordalen i Åfjord.