Her er noen inntrykk fra turen som Oddny Lillevik fra Livsglede har skrevet fra besøket på Rokhaugsetran hos Aud Dagmar og Rune Ramdal:

Lørdag 2. juli ble en flott dag for mange fra Trondheim, Leksvika, Vanvikan og Rissa.

Da hadde LUPE (Landsforbundet for utviklingshemmede og pårørende) og pårørendeforeningen Livsgleden i Rissa sammen arrangert setertur. Denne gangen til Rokhaugsetran i Leksvik

Flott opplevelse

Tidligere år har vi lagt turene til Prestlia og Bjørsjølia. Alle de tre setrene er tilrettelagt for oss da det er bilvei helt fram. Da kan flere rullestolbrukere være med. turen til Rokhaugsetran ble en flott opplevelse for mange. Vi ble møtt på setra av en koselig budeie. Hun serverte oss skjeiblakak og kaffe ved ankomst, og etter hvert ble det servert deilig rømmegrøt med spekemat. Det ble risgrøt til de som ville ha.

Stor respons

Dette var en tur hvor vi bare spredte ryktet så strømmet påmeldingene inn fra deltagerne, til slutt var vi 64. Maken til respons og så mye rømmegrøt har vi neppe hatt tidligere.

Det ble også diverse uteaktiviteter på setra. Det tok Idar seg av. Premiene til vinnerne hadde vi fått blant annet fra Rissa Sparebank. En stor takk til banken.

Da hjemturen startet var inntrykket at vi hadde hatt en fin tur med strålende sol og glade deltagere.

Vi håper setertur kan bli en årlig sammenkomst.