Daglig leder Trond Strand (t.v.) i Byggmester Strand AS og eiendomssjef i Forsvarsbygg kampflybase Cal Oscar Pedersen har i dag inngått avtale for den tredje runden med støyarbeid utenfor den nye kampflybasen på Ørlandet.
            (Foto: Forsvarsbygg)

Daglig leder Trond Strand (t.v.) i Byggmester Strand AS og eiendomssjef i Forsvarsbygg kampflybase Cal Oscar Pedersen har i dag inngått avtale for den tredje runden med støyarbeid utenfor den nye kampflybasen på Ørlandet.Foto: Forsvarsbygg

Ny kontrakt for støytiltak er signert

Byggmester Strand skal også gjennomføre støytiltak i entreprise 3 av støyarbeidet utenfor Ørland flystasjon.

Tirsdag skriver Forsvarsbygg i en pressemelding at de i dag har inngått ny kontrakt med Byggmester Strand for støytiltak utenfor Ørland flystasjon.

Dermed har bedriften vunnet anbudskonkurransen for alle de tre første konkurranserundene. I kontraktsrunde en og to har selskapet totalt fått i oppdrag å støyisolere 50 boliger. Den nye kontrakten omhandler ytterligere 55 boliger.

Oppstart etter sommeren

I pressemeldingen skriver Forsvarsbygg at oppstart for arbeidet vil være i august/september i år, og at arbeidet med disse 55 boligene skal være fullført året etter i august/september i 2018.

- Aktuelle støyreduserende tiltak kan være utskifting av ventiler og/eller vinduer i noen eller alle rom med støysårbar bruk (oppholdsrom). Det kan også være behov for å gjennomføre tiltak på vegger og/eller tak. Tiltakene vil variere og tilpasses hver enkelt bolig for å følge reguleringsbestemmelsene, skriver Forsvarsbygg i pressemeldingen.

Kontrakten har totalt en verdi på cirka 9,5 millioner kroner. Den fjerde anbudsrunden som omfatter 67 boliger er ute på anbud med en frist for å levere tilbud den 22. august.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Operasjon "Redd hummeren og dyrelivet i Brekstad havn"

- En god del søppel på bunnen

Ørland Froskemannsklubb gjorde lørdag formiddag en formidabel innsats for å berge dyrelivet i Brekstad havn.

Lyst til å lære tradisjonshåndverk?

Norsk ull er aktuell som aldri før, og nå inviterer Rissa Bygdemuseum til kurset «Fra ull til tråd».

Ble ikke tatt vare på

Veggdekorasjonene på Mælan skole av kunstneren Kåre Bromstad fra Sørfjorden er nå ødelagt.

Endrer prisen på SFO

Skolefritidsordningen (SFO) har ulik pris i Rissa og Leksvik. Nå skal dette samkjøres slik at Indre Fosen kommune får samme pris på dette tilbudet.