Illustrasjonsbilde.

Illustrasjonsbilde.

Mistenkt for ruskjøring

Bilføreren nektet da politiet kom.

Klokken 01.30 natt til søndag fikk politiet henvendelser fra vitner i Steinsdalen i Osen som meldte om det de mente var en bilfører som kjørte i beruset tilstand.

- Vi sendte en patrulje hjem til føreren som var en mann i 20-årene. Han nektet for å ha vært beruset under kjøringen, men en blåseprøve ga utslag. Han ble derfor tatt med for blodprøvetaking, opplyser operasjonsleder Jan Tore Tiltnes i Trøndelag politidistrikt.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Undervanns-EM i Kroatia:

Måtte bryte konkurransen

- Under konkurransen i EuroAfrican championship i Kroatia hadde vi alt klart. Dette skulle bli en bra konkurranse, vi hadde trent godt og skulle være kjent med fiskene som vi skulle jakte på, forteller Atle Skaug fra Ørland froskemannsklubb.

Utrykning etter funn av tom båt:

- Det var folk som lå lavt og solte seg