Lovte bot og bedring etter politibesøk

Spilte i overkant høy musikk.

Klokken 01.59 natt til lørdag mottok politiet telefon fra en melder som klaget på i overkant høy musikk på Uthaug i Ørland.

- En patrulje ble sendt til adressen hvor det var en privatfest hvor det ble spilt i overkant høy musikk. Festdeltakerne lovte bot og bedring, opplyser operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Undervanns-EM i Kroatia:

Måtte bryte konkurransen

- Under konkurransen i EuroAfrican championship i Kroatia hadde vi alt klart. Dette skulle bli en bra konkurranse, vi hadde trent godt og skulle være kjent med fiskene som vi skulle jakte på, forteller Atle Skaug fra Ørland froskemannsklubb.

Utrykning etter funn av tom båt:

- Det var folk som lå lavt og solte seg