Bil begynte å brenne

Ingen skade på personer eller bygninger.

Klokken 16.27 fredag fikk politiet melding om bilbrann i Vanvikan.

- Vi fikk melding fra en adresse i Vanvikan om at en bil stod i brann. Brannvesenet ble sendt til stedet for å slukke brannen. Det skal ikke ha oppstått skade på personer eller bygninger. Brannårsaken er ukjent. Politiet har ikke vært på stedet foreløpig, opplyser operasjonsleder Morten Evensen i Trøndelag politidistrikt lørdag formiddag.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Undervanns-EM i Kroatia:

Måtte bryte konkurransen

- Under konkurransen i EuroAfrican championship i Kroatia hadde vi alt klart. Dette skulle bli en bra konkurranse, vi hadde trent godt og skulle være kjent med fiskene som vi skulle jakte på, forteller Atle Skaug fra Ørland froskemannsklubb.

Utrykning etter funn av tom båt:

- Det var folk som lå lavt og solte seg