- Vi kan trygt si at absolutt alle aldersgrupper er representert på denne dagen, sier Jørn Pedersen, leder av fiskkeavdelingen i OJFF.

Fritak for bomavgift

Arrangementet organiseres av OJFF. Fjellstyret stiller fiskerett, garn og båter til disposisjon, samt fritak for bomavgift på denne dagen. OJFF stiller med erfarne fiskere, fisk, pølser, kaffe, saft mv, samt kanoer og lavvo. OJFF ønsker å få de helt unge ut i naturen, og deltagelse på arrangementet er gratis for alle – man trenger heller ikke være medlem for å delta.

- Det er helt tydelig et arrangement som appellerer til ungene – de storkoser seg uavhengig av været. Det var meget fuktig og vindfullt på helgens arrangement, så vi var spente på hvor mange som ville komme.  Men vi ble positivt overrasket – det kom nærmere 40 små og store fiskere på arrangementet, forteller Pedersen.

Jørn Pedersen forteller om en vellykket familiedag.

- Vi kunne ikke bruke kanoer og båter – det var så sterk vind, at det ble vurdert som utrygt.  Til gjengjeld var fisket meget bra og alle fikk ørret, opplyser Pedersen.

Stekte fisk på grillen

OJFF serverte grillet fisk, pølser og kaffe, og de unge håpefulle fiskere kunne steke egen fisk på grillen. Foreningen har ifølge Pedersen også et meget aktivt skyttermiljø, der man prøver å engasjere ungdommen, eksempelvis ved å ha gratis skyting for ungdom. Søndag var ikke været på sitt beste, men det ble likevel en fin dag.

- Foreningens lavvo ble satt opp, og det var et populært tilfluktsted under de verste regnbygene. Det var som vanlig et meget hyggelig og sosialt arrangement. Takk til alle som hjalp til med arrangementet og takk til alle som deltok, sier Pedersen.