Som en del av Happy Homes, får kundenes hos Ørland Fargehandel flere fordeler, forteller Arnstein Risvik som er butikkeier.

–Dette vil i første rekke merkes gjennom et bredere vareutvalg og gode priser, hevder han.

Nær 200 butikker

- Med Nordens største faghandelkjede, som nå omfatter nær 200 butikker, i Norge og Sverige, får vi bedre innkjøpsbetingelser, nye satsingsområder, enklere styringssystemer og økt konkurransekraft, samt muligheten til å drive netthandel. Alt i alt vil dette styrke faghandelen slik at kundene fortsatt kan komme til oss og få både gode råd og gode priser. Det finnes jo ikke noe mer unødvendig og bortkastet enn å måtte gjøre jobben om på ny fordi en selv eller den bak disken ikke visste bedre, mener Risvik

Den norske kjedelederen i Happy Homes Norge (tidligere ”Vakre hjem”), Kjetil Brandmo, forteller at fusjonen av de to kjedene ble et naturlig valg.

-Vi hadde nesten det samme vareutvalget og den samme filosofien i bunn for driften. Vi tror på sterke, lokale faghandelsbutikker som kan gi kundene skikkelige råd og riktige produkter. Sammen blir vi nå Nordens største, og det vil gi våre medlemsbutikker økt konkurransekraft på begge sider av kjølen.