Har kåret vinner av fotoutstillinga

Austråttborgen er et av de mest fotograferte stedene på Fosen. Både borgen og landskapet rundt er kjære motiver for turister og for lokalbefolkningen. Våren 2017 ble publikum invitert til å dele bilder på Instagram med emnetaggen #austråttutstillinga2017.

I løpet av noen uker kom mer enn 400 bidrag som viser et stort utvalg av inntrykk og stemninger i bildene. I forbindelse med utstillingen ble publikum invitert inn bak lukkede dører på borgen og for mange ble dette en unik mulighet til å ta bilder fra tårnet eller borgkjelleren.

Har valgt ut 20 bilder

 

Av de innkomne bidragene har en jury bestående av Vigdis Hoff Hoøen fra Ørland/ Bjugn Kunstforening, Terje Dybvik fra Fosna – Folket og Åshild Adsen fra Austråttborgen/MIST valgt ut 20 bilder som viser på borgen i perioden 16.6 -20.8 2017.

 Utstillingen markerer starten på årets sommersesong og ble åpnet av ordfører Tom Myrvold fredag.

Fikk 3000 i premie

Slank bakfra underholdt med musikk, og Gunhild Berg i kunstforeninga og Åshild Adsen fra kunstindustrimuseet  holdt begge taler, og Berg overrakte 3000 kroner til vinneren, Alexander Skanke, på vegne av kunstforeninga.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Bil utfor veien

En personbil har kjørt av veien ved Storvatnet i Leksvik kommune torsdag formiddag.

Fellesnemnda gikk for Bjørnør

Fellesnemnda for sammenslåingen av Åfjord og Roan kommuner vedtok torsdag at den nye kommunen skal hete Bjørnør.

Trafikkvekst over hele linja

I ferjesambandet Brekstad – Valset er det så langt i år 8,5 prosent mer trafikk enn i fjor.

Kraftig fall i radiolytting det siste året

Hver tiende radiolytter er blitt borte de siste 12 månedene, viser ferske tall. NRK er hardest rammet etter at dab-radio ble innført.