Illustrasjonsbilde.
(Foto: NTB/Scanpix)

Illustrasjonsbilde. Foto: NTB/Scanpix

Mann kjørte 98 km/t i 60-sonen

En mann i 20-årene ble degradert til fotgjenger etter UPs fartskontroll på Grande i Ørland torsdag.

Politibetjent Øystein Braseth kontrollerte hastigheten til forbipasserende kjøretøy i en liten time. Det resulterte i ett forenklet forelegg og ett beslag av førerkort.

Tre på to dager

Det var en mann i 20-årene som suste forbi UP i 98 kilometer i timen i 60-sonen. Det var tørr veibane da råkjøringen fant sted.

Også onsdag mistet to sjåfører førerkortet. Denne gang kontrollerte UP farten i 60-sonen på Elveng i Bjugn kommune. En kvinne i 40-årene ble målt til 86 kilometer i timen, mens en mann i 20-årene kjørte 88 kilometer i timen.

Fartsøkning om våren

UP har fokusert på fart denne uka. Totalt har fem sjåfører mistet lappen. I tillegg har UP skrevet 15 forenklede forelegg for fartsovertredelser.

- Det virker som farten øker når våren kommer, kommenterer politibetjent Braseth.

- Bruker det å være slik om våren?

- Ja, det gjør faktisk det, svarer politibetjenten.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Mascot Høie prisvinner i sterk konkurranse:

Gratulerer!

Mascot Høie på Brekstad mottok prisen Årets merkevarebygger under Designindustrikonferansen 2017 torsdag ettermiddag.

- Trafikkfarlige hull skal lappes umiddelbart

Asfaltdekket på fylkesveg 755 på strekningen Vanvikan-Hindrem i Leksvik er svært dårlig. Folk som kjører strekningen jevnlig er redd det snart vil skje en alvorlig ulykke.

- Jeg undrer meg på om dette er normal veibredde

Et enstemmig fylkesting vedtok onsdag å bevilge 3 millioner kroner til å utvide gangfeltet fra Skiftkrokan til Skankegrenda på fylkesveg 231 i Ørland kommune. Fylkespolitiker Kirsti Leitrø (Ap) håper det også blir gjort noe med veibredden.

- Som å være på et vekkelsesmøte

Senterparti-politiker Aud Dagmar Ramdal (Sp) fra Leksvik mener utreder Geir Vinsand opptrådte som en emissær for én Fosen-kommune i Bjugn torsdag kveld. Noe umiddelbart halleluja fra salen ble det imidlertid ikke.